Новини

Нещодавно, у Миколаївській філії КНУКіМ відбувся майстер-клас «Основи карвінгу. Вирізання прикрас із моркви», який продемонстрували студентки 3-го курсу для першокурсників напрямів підготовки «Туризм» - Т-25М, та «Готельно-ресторанна справа» - ГРС-15М.

На сучасному святі недостатньо столу, заставленого смачними закусками. Не менш важливим є прикраса страв, бо красиве оформлення пробуджує апетит. Прикраси для страв найчастіше роблять з овочів або фруктів. 

Старшокурсниці для свого майстер-класу використали моркву та навчили першокурсників вирізати із неї троянди та шишку. Саме такі прикраси можуть доповнити святковий стіл, підійдуть для безлічі м’ясних та овочевих страв, а незабаром новорічні свята!

 

У всіх вийшли гарні роботи та студенти отримали задоволення. Тепер вони зможуть гарно та апетитно прикрасити святкові страви та приємно здивувати своїх гостей!

На наші майстер-класи запрошуємо усіх бажаючих! 

 

 "Від майстер-класу я отримала масу задоволення! Дуже сподобалася ідея зі створення з морквини - трояндочку. Вийшло нереально красиво! Дівчата, які були нашими юними педагогами - молодці! Максимально зрозуміло пояснили, як і що робити. Тепер точно знаю, як буде прикрашений стіл на Новий Рік. Коли ще будуть такі заходи, я обов'язково піду і буду запам'ятовувати!"

(поділилася враженнями студентка першого курсу)

Факультет мистецтв